Natascha <3

Tandpiiiiine

Hej bloggen.

Jeg må virkelig fortælle jer noget meget meget slemt.

Jeg lider af kraftig tandpine, og ifølge tandlægen, skyldes det at jeg er ved at gro visdomstænder allerede, i en alder på 15 år, hvilket er ualmindeligt. Man bør først få disse visdomstænder når man er 18 år og deromkring. Virkelig sært, at jeg er begyndt at få dem nu. Men er du vimmer, det gør ondt. Det gør så satans ondt 24/7. det holder aldrig op, jeg er såå træt af det.  Og det værste er at der ikke er nogen måde at få smerterne væk på, jeg må lide sådan her i et halvt års tid.. :O og smerterne bliver kun værre og værre. Hvis i ikke har fået det endnu, skal i ikke glæde jer. Det er det værste øjeblik i jeres liv. Mine smerter er såå store, at jeg virkelig får onodt i hovedet nogle gange, og jeg føler bare jeg skal dø..

Nå men som jeg har sagt, kan jeg desværre ikke lave ordentlige indlægs til jer i denne uge, da jeg har mega travlt, ville bare lige dele det med jer.

smertelige hilsner flora!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Natascha <3