Nail tutorial

a little DIY projekt

Hej venner!

Jeg er gået igang med et lille projekt, som er en do-it-yourself nederdel. Jeg har tænkt mig at finde alle materialerne fra genbrugen og når det er gjort, så er det bare igang med at sy. Jeg forestiller mig at slutresultatet skal se således ud:

Jeg overvejer om der skal sidelommer på.. hmm? det kunne da være ret chik. Det jeg skal bruge er noget sort stof, elastik eller en sølv lynlås, som kan være ved siden. Jeg er begyndt at indse at jeg har rigtig flotte ben (tynde, lige stænger), eftersom alle har sagt det til mig. Så da jeg har gået rigtig meget med jeans for tiden, synes jeg det er på tide at vise mine ben lidt mere frem, ved at gå med nogle tights, når det engang bliver lidt varmere. Så jeg er derfor igang med nogle projekter, for at skabe nogle nederdele eller bare noget flot, hvor jeg kan tage tights indeunder. Derudover skal jeg også igang med at forvandle min kedelige simple grå sweatshirt til en lækker sweatshirt med noget på skuldrene. Så det kan i se frem til. Jeg glæder mig så meget til at komme igang med at ”designe”, iøvrigt er jeg så fascineret af at designe, da jeg ser en masse Projekt Catwalk, på Tv3play.dk. 🙂 Det er virkelig et godt program, jeg anbefaler det virkelig.

Nå men jeg har tænkt mig at style min nederdel med et par tights.

Og en sort striktrøje eller en sweatshirt udover.

 Og ville helt klart tage nogle sneakers på sammen med det hele.

Jeg må indrømme at jeg blev inspireret af dette look, som nogenlunde skal være resultatet af hvad jeg har vist jer indtil videre. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nail tutorial