Lækker nytårskage!

7 gode råd mod bumser

7 gode råd til et rent ansigt – UDEN bumser!

1) rens dit ansigt højst 2 gange dagligt, med en mild og uskadelig sæbe med varmt vand. Du kan spørge i matas om sæber/ansigtsrensemidler. Jeg bruger selv en god ansigtsrens UDEN parfume og parabener. Til tider bruger jeg også bare en mild bodyshampoo.  Vand alene kan ikke forebygge bumser i ansigtet, men en mild sæbe og varmt vand sammen, kan fjerne overskudende snavs og olier på huden, som netop blokerer hudens porer. Brug af varmt vand løsner porerne, hvorved det er muligt at fjerne det aflejrede snavs. Mild sæbe er det sikreste at bruge, hvis ikke du kender din hudtype. 🙂 TIP: vask især dit ansigt omhyggeligt om morgenen, da din krop under søvnen, sender olie ud på huden, især omkring næsen og på panden.

2) lad vær med at købe forskellige produkter, fra nettet, da du ikke kender produktet og de hjælper ikke altid, de kan være skadelige for din hud.

3) Over-rens aldrig dit ansigt! det er ikke godt for din hud, at vaske dit ansigt med sæbe flere gange om dagen, da det jo er et kemisk middel.

4) Tryk aldrig dine bumser ud! hvis du trykker dem ud, idet de er nye og friske risikere du et forblivende ar, der ser endnu værre ud end en bums. Desuden går bumsen altid væk af sig selv på et tidspunkt, ofte efter kort tid. Men et ar forbliver der.

5) Brug IKKE for meget makeup. Gå ikke i seng uden at fjerne det først. Makeup er ofte irreterende for hud pga. alle de kemiske midler det indebærer, brug derfor så lidt som muligt. Hvis makeup ikke fjernes inden du går i seng, blokeres og tilstoppes dine porer. Vask dit ansigt før du går i seng og når du står op, inden du lægger en ny makeup. Det er også et godt tip til god hygiejne.

6) Rens dit hovedpudebetræk regelmæssigt, da man med rette kan kalde det dit ansigts bedste ven. Dit ansigt kommer i kontakt med hovedpudebetrækket hver nat og efterlader olier og bakterier herpå. Konstant gnubben kan forårsage et udbrud af bumser i ansigtet og endda akne. Vask eller skift hovedpudebetræk en gang om ugen.

7) Spis sundt! For at få et smukt, blødt og glat ansigt bør du spise en masse sund mad såsom frisk frugt, grøntsager og fibre – og ikke mindst drikke rigeligt med vand. Vand og fibre har sammen en udrensende funktion, idet de udsondrer kroppens affaldsstoffer. En sund og næringsrig kost er vital for sund hud.

 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker nytårskage!