Another shoes to the collection

just a little stroll in the shopping center

God eftermiddag bloggen!

Har været en lille tur i centeret med min mor, og købte faktisk ikke noget særligt. Jeg var  lige inde i Matas, og var på udkig efter nogle læbestifter, til min gallafest om nogle måneder, skal nok skal lave et indlæg om det en dag. Men ja, jeg fik øje på nogle læbestifts-tuscher af en art, 1000 kisses Lip Tint // Rimmel London. blandt dem var en helt fantastisk farve, som jeg måske godt kunne finde på at købe, men satser nu på at komme noget rødt læbestift på mine læber, til gallafesten. Men ja, det var en slags mørkerød farve som kan give mig et fint og romantisk look. jeg ved nu ikke om jeg er så romantisk, haha.

 

 Efterfølgende kiggede jeg på nogle cremer til ansigtet og fandt en BB cream fra garnier som jeg prøvede, og da jeg så resultatet da jeg kom hjem, tænkte jeg ærligtalt WOW. Min hud var blevet lysere, og så renere ud. Den kan jeg mærke at jeg bare må købe mig en dag. Den kan helt KLART anbefales, virkelig….

Den var mindst lige så god som en concealer jeg også prøvede, som virkelig gav et fint resultat.  Jeg elsker (imodsætning til andre) at være lys i huden. Så alt makeup der skal i hovedet, skal efter min mening være noget der gør min hud lysere og strålende. Desværre ved jeg ikke hvad den hedder, eftersom det bare var et hurtigt kig. Men.. det var i en læbestifts form, hvilket egentligt er meget praktisk.

Det var lidt om min dag idag, regner ikke med at lave noget andet, øhm.. måske løbe en tur på rulleskøjter, i det dejlige vejr. (ja jeg elsker køligt vejr, ikke ekstremt koldt, men bare køligt) Og imorgen skal jeg op til en flink dame, som jeg kender, og fået lavet min problemformulering med hende, som jeg håber hun kan hjælpe mig med, hehe. Fortsat god dag til jer kære læsere! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Another shoes to the collection