Anmeldelse af Jorgóbe Refreshing Scrub Mask

Hej alle!

I samarbejde med Jorgóbe- skincare Copenhagen, fik jeg lov til at anmelde deres sprit-nye produkt, ”Jorgóbe Refreshing Scrub Mask”, der kom på markedet, for nogle uger siden. I må undskylde jeg først laver anmeldelsen nu, men jeg har haft så travlt, så har ikke lige haft tid til at prøve masken/cremen.

Deres nyeste produkt, ”Refreshing Scrub Mask”, er en blanding af en ansigtscreme og maske. Den arbejder med at fjerne urenheder fra ansigtet, og trænger direkte ind i huden, og renser porerne i dybden. Det er den nyeste udgave af deres ”Peel-off mask”.

pigen_copy_scrub

Min mening om produktet:

Allerede da jeg påførte cremen, kunne jeg mærke hvordan den trængte dybt ind i min hud, og begyndte at rense porerne. Cremen er meget stærk, og lige da jeg havde skyllet den af, føltes min hud rigtig frisk og blød. Allerede efter første gang jeg prøvede den, kunne jeg virkelig se fremskridt. Mine bumser, var i den grad blevet mindre og de mindste bumser jeg havde i ansigtet, var forsvundet næste dag. Jeg har ikke prøvet den forfærdelig mange gange, men jeg kan sige af egen erfaring, at den er virkelig god!

Kan jeg anbefale den?

Det kan jeg helt sikkert! altså jeg har intet negativt at sige om den, udover at jeg synes den var lidt for stærk og føltes kold at have på. Men for min huds skyld, vil jeg meget gerne blive ved med at bruge den. For den virker ekstremt godt og er behagelig at have på. Dens konsistens er sådan cement-agtigt, så man kan masere den på huden, hvilket er en god måde at få renset huden på. Det er ikke noget med at man skal pille den af, og at det så gør ondt, nej. Det eneste man skal gøre er at påføre den, og lade den virke, og så skylle den af. Virkelig simpelt og nemt. Jeg synes helt klart i burde prøve den, jeg lover jer, i vil ikke blive skuffet.

Tak fordi du læste med!

For at læse nærmere om produktet, bl.a. hvordan den påføres helt præcist og dens virkning, skal du følge dette link

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg